Jääkiekkoilijoiden Olympia- ja A-maajoukkuerahaston avustukset F-, E-, D- ja C-junioreille
27.11.2019 11:56 Uutiset / Pääsivusto

Jääkiekkoilijoiden Olympia- ja A-maajoukkuerahaston avustukset F-, E-, D- ja C-junioreille nyt haettavana - Haku seurojen kautta 19.12. mennessä

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 80.000 €

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2020. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat F, E, D ja C.

Tukien hakeminen tapahtuu seurojen toimesta seuran yhteyshenkilön kautta. Yhteyshenkilöt saavat ohjeistuksen ja linkin hakukaavakkeeseen ma 2.12. lähetettävässä seurakirjeessä.
Hakuaika on 28.11.2019 – 19.12.2019. Hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä.

Haku tapahtuu seuraavasti:
1. Seura informoi seuransa ko. ikäluokkia. Tämän uutisen liitteenä on tiedote, jota seura voi hyödyntää jäsentensä informoinnissa. Tiedotteessa on myös listattuna tiedot, joita perheiden tulee tukia hakiessaan toimittaa seuralle.
2. Lapsen huoltaja lähestyy seuraa ja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle.
3. Seura täyttää lomakkeen Suomen Jääkiekkoilijat ry:n verkkosivuilla, linkki toimitetaan ma 2.12. seurakirjeessä.

Hakemukset käsitellään joulukuun 2019-tammikuun 2020 aikana. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille 27.1.2020 mennessä (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä).

Avustusten kokonaismäärä on 80.000 € ja se jaetaan rahaston ohjausryhmän harkinnan mukaan – avustussummat vaihtelevat ikäluokittain. Avustusten jakamisessa ovat ensisijalla ne hakivat, jotka eivät ole saaneet avustusta Suomen Jääkiekkoliitosta tai Olympia- ja A-maajoukkuerahastosta vuonna 2019.

Lisätiedot: Marko Rahikainen/HPK-Juniorijääkiekko ry


   
Lisää uutisia
HPK-Juniorijääkiekko ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat